NLP Practitioner– koulutukset

Seuraavat koulutukset:

Tampere, 18.3- 14.10.2023


Olet sydämellisesti tervetullut kanssani vahvistamaan oman hyvän ja vahvan olon tilaasi ja oppimaan uusia taitoja. Tässä koulutuksessa sinä ja vahvuutesi tulee varmuudella nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi <3

Koulutuksessa opit toimivat Neuro Lingvistisen Prosessoinnin perusmallit- ja työkalut, joista hyödyt työelämän ja vapaa-ajan erilaisissa tilanteissa, kuten ihmissuhteissa, stressinsäätelyssä ja ajanhallinnassa. Koulutuksesta saat mukaasi runsaasti toimivia välineitä ja menetelmiä ammattiin ja vapaa-aikaan toteuttaaksesi tarvittavat muutokset ajattelussa, käyttäytymisessä ja toiminnassa. 

NLP Practitioner koulutukseni toteutan mukavan kokoisessa ryhmässä todellisesta rakkaudesta lajiin ja halusta auttaa juuri sinua loistamaan ja saamaan parhaat puolesi esiin. Koulutuksessa saat myös minun elämän makuisia aitoja esimerkkejä oppimisen tueksi ja välillä rentouttavan naurun yllykkeeksi. Tarjoan koulutuspäivillä hyödyksesi pitkän NLP- ja ihmissuhdetyön kokemukseni sekä myös terapia- ja kriisityön osaamisen. Oppilaat ovat kuvanneet ja kiittäneet usein näiden kaikkien mahdollistaneen monen kaipaaman mahdollisuuden tutkia asioita syvällisemmin, laajemmin ja koulutuksen olleen vaikuttava valmennuksellinen kokonaisuus. Lempeästi ja leikkisästi ”varoitan” myös siitä, että koulutuksessa ei opiskella hampaat irvessä, vaan huumori ja naurupyrskähdykset värittävät sopivasti päiviä. Kaiken kaikkiaan koulutustavan on huomattu käytännössä mahdollistavan opittujen asian juurtuminen ja siirtyminen helpommin omaan tekemiseen ja olemiseen.

Koulutuksesta on saatu erinomaisia kokemuksia mm. johtamisessa, esimiestyössä, työnohjauksessa, sote-, opetus- ja kasvatusaloilla, myynti-, valmennus- sekä kehittämistehtävissä toimiville. Elämän murroskohdat, halu kehittyä ihmisenä, tutkia esim. syvemmin minuutta, ihmisyyttä, keho-mieli-kieli yhteyttä, tunnetaitoja tai stressinhallintaa ovat monelle innoittajia osallistumiseen. Koulutukseen hakeutuu henkilöitä eri ammattialoilta ja elämäntilanteista. Erityisen paljon kiitosta on saanut koulutustapa, missä jokainen osallistuja tulee nähdyksi ja kuulluksi arvostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Jokaisen osallistujan kokemuksiin suhtaudutaan avoimesti, tuomitsematta ja kunnioittaen ainutlaatuisuutta ja potentiaalia vahvistaen.

Oppiminen koostuu pitkälti valmennuksellisesta kokemuksellisesta oppimisesta, pidemmän koulutusajan prosessista ja tarkkaan suunnitellusta toteutuksesta. Opiskelupäivät koostuvat kouluttajavetoisista harjoitteista ja -demoista, yksilö-, pari- tai pienryhmässä tehdyistä harjoitteista, lyhyistä luentopätkistä sekä keskusteluista. Jokaisena koulutuspäivänä pääset oivaltamaan ja työskentelemään luottamuksellisessa ryhmässä sinulle tärkeiden, valitsemiesi aiheiden kanssa.

Koulutuksen käytyäsi saat sertifioinnin ja oikeuden käyttää nimikettä NLP Practitioner.

Jos kiinnostuit, ole rohkeasti yhteydessä ja jutellaan lisää!
Lämmöllä Tuija
040 507 4995
info@tuijaorelma.fi

ILMOITTAUDU TÄSTÄ Tampereen 18.3-14.10.2023 koulutukseen

tai sähköpostilla info@tuijaorelma.fi

KOULUTUKSESTA VOIT TYÖSTÄÄ JA SAADA MM.

• itsetuntemusta, -varmuutta, -luottamusta
• vahvistusta oman hyvän olon tilan löytämiseen
• omien rajojen vahvistumista
• itsensä ja muiden johtamisen taitoja
• rohkeutta, muutosvoimaa ja sparrausta
• tunnetaitoja ja vireystilan säätelykeinoja 
• omien rajoittavien uskomusten ravistelua ja työkaluja rajoittavien ajatusmallien työstöön
• keinoja stressin- ja kuormituksen säätelyyn sekä rauhoittumiseen
• keinoja vahvistaa ja hyödyntää omia voimavaroja ja vahvuuksia
• työkaluja jaksamiseen, rentoutumiseen, palautumiseen ja stressinhallintaan
• ohjaus-/ valmennustekniikoita ja työkaluja
• ”ei tietämisen-”/tyhjän pään tilan oppiminen
• syvällisempää ymmärrystä ihmisten erilaisuudesta ja siitä, miten saada parempi yhteys toiseen
• keinoja saada oma viesti perille ja toimia myös haastavissa vuorovaikutustilanteissa
• keinoja tunnistaa ja vahvistaa omia rajoja 
• opastusta oman sisäisen viisauden ja tarpeiden kuulemiseen
• oppia ja kokemusta keho- mieli yhteyden hyödyntämisestä
• tekniikoita motivoitua ja motivoida toista
• ajattelun avartumista näkökulmia ja oivalluksia
• ratkaisu- ja voimavarakeskeisiä työtapoja ja kysymysmalleja

… ja todennäköisesti paljon muuta

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

KOULUTUSAIKATAULU
TAMPERE 18.3- 14.10.2023:

La- su 18-19.3.2023
La- su 15-16.4.2023
La-su 6-7.5.2023
Pe-la 26-27.5.2023
Pe-la 4-5.8.2023
La-su 26-27.8.2023
La-su 16-17.9.2023
Pe-la 13-14.10.2023

Koulutuspäivät klo 9.15-16.45.
Yhteensä 16 koulutuspäivää. 132 opetustuntia.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

PAKETIN SISÄLTÖ

Yhteensä 16 koulutuspäivää/ 132 opetustuntia
Huom: koulutus toteutuu pienryhmässä.

HINTA: 1550€ +alv. 24% (Yhteensä 1922€ sis. alv 24%)
Varausmaksuna maksetaan ilmoittautuessa 350,00€+ alv. 24%. Loppuosa 1 tai 3 erässä ilman lisäkuluja laskulla tai korttimaksuna. Kysy lisää.

Huom. Sopivan kokoinen pienryhmä, joka mahdollistaa paremman vasteen yksilöllisempiin tarpeisiin ja valmennuksellisen/ työnohjauksellisen toteutuksen, mutta myös useamman näkökulman mahdollisuudet.

Hinta sisältää: 16 lähipäivän mittaisen koulutusprosessin. Koulutuspäivien sisällön, koulutuskansion materiaaleineen, intensiivisen, valmennuksellisen pienryhmäopetuksen. Aamu- ja iltapäiväkahvin/ teen jokaisen koulutuspäivänä, päätöskerran kakkukahvit ja kuohuvat.


KOULUTUSPAIKKA

Tampereella: Näsilinnankatu 48 D, 3krs.
(Maa- ja metsätalo)

ILMOITTAUTUMIS- SEKÄ MAKSUEHDOT

Valitse paikkakunta ja ajankohta, mihin ilmoittaudut.

Hakijat haastatellaan puhelimitse ja koulutuksen sopivuus arvioidaan. Koulutukseen osallistumiseksi ei kuitenkaan vaadita mitään pohjakoulutusta tai aiempaa tietoa aiheesta.

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova ja edellyttää koko koulutuksen maksamista. Koulutusmaksun varausmaksu/ 1. erä vahvistaa sitovan ilmoittautumisen koulutukseen, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Sitova ilmoittautuminen tarkoittaa koko koulutushinnan maksua poissaolopäivistä tai mahdollisesta keskeytyksestä huolimatta. Varausmaksua ei palauteta, vaikka opiskelija peruuttaa ennen koulutuksen alkua kokonaan osallistumisensa koulutukseen. Sertifiointi myönnetään vain koko koulutuksen läpikäyneelle. Järjestäjän peruuttaessa koulutus, jo maksettu koulutusmaksu palautetaan ilman muita korvauksia tai hyvityksiä. Yksittäisiä koulutuspäiviä voidaan joutua siirtämään myös koulutuksen kuluessa. Korvaava koulutuspäivä ilmoitetaan osallistujille mahdollisimman pian. Kouluttajalla oikeus muuttaa koulutuspaikkaa kesken koulutuksen tai tilanteen vaatiessa toteuttaa koulutuspäivät etäyhteyden kautta. Koulutuksen alkua on mahdollista siirtää alkavaksi seuraavina esitettyinä koulutuspäivinä, mikäli on osallistujamäärä ei ole vielä riittävä. Peruuntuneesta/ siirtyneestä koulutuspäivästä aiheutuneita kuluja, kuten majoitusvarauksia, työstä poissaoloa, matkakuluja tai muita kuluja ei korvata tai hyvitetä. Koulutus peruutetaan, mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi tai muun pakottavan esteen vuoksi. Koko koulutuksen toteutuminen/ siirtyminen/ peruuntuminen ilmoitetaan viimeistään 2 viikkoa ennen ensimmäistä koulutuspäivää.

Poissaolopäiviä sallitaan koulutuksen aikana 2 päivää todistuksen myöntämiseksi. Osallistujan sairastuessa pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään voinnista riippuen Zoom-etäyhteys tai korvaava koulutuspäivä myöhemmin.

Oikeudet muutoksiin pidetään, kuten osittainen muutos päivämäärissä tai koulutuspaikan muutos ilmoitetulla paikkakunnalla.

Ilmoittautuessaan osallistuja hyväksyy ilmoittautumis- ja maksuehdot.

Kouluttajasi

Tuija Orelma


– NLP kouluttaja/ trainer ja NLP trainer extra

– Työnohjaaja (STOry)
– PGDip in Solution Focused Therapy- psykoterapeuttikoulutus
– Sosionomi AMK


– Kriisityöntekijä (Tents EU)
– Kriisi- ja poikkeusolojen asiantuntijakoulutus 60op
– Parisuhdeneuvoja
– Ratkaisukesk. lyhytterapeutti (IASTI)
– Psykofyysisen psykoterapian perusopinnot 30op
– Yrittäjäkoulutus
– Johtamisen- ja psykologian- sekä neuropsykiatrisen työskentelyn opintoja

– Trauma- ja kriisi- vakauttava pari- ja perheterapiakoulutuksessa 30 op valm. 12/22

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

www.tuijaorelma.fi 
p. 040 507 4995
info@tuijaorelma.fi

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi vaikuttavaan koulutukseen! <3

Jätä rohkeasti soittopyyntö ja jutellaan lisää siitä, mitä koulutus tarjoaa ja millä tavalla se tarjoillaan. Tutustaan!

– Tuija

Asiakaskokemuksia voit lukea mm. FB -sivuston Aitoja kohtaamisia tapahtumailmoituksesta.

Lue lisää myös täältä.

NLP PRACTITIONER KOULUTUS SISÄLTÄÄ MM. SEURAAVAA

NLP:n perusoletukset – Mitä on NLP-ajattelu ja perusoletukset (linkki), millaista ajattelua on NLP-menetelmien taustalla, maailma ja maailmankuva -ajattelu, systeeminen ajattelu, mielen ekologia.

Kontaktin luominen, samauttaminen ja tunneyhteys – Kontakti syntyy kehonkielen ja muun sanattoman käyttäytymisen tasolla. Miten oppia tunnistamaan toisen sanatonta käyttäytymistä ja ohjaamaan omaa niin, että kyky luoda kontakteja erilaisten ihmisten kanssa paranee entisestään.

Kalibrointi – Miten oppia tunnistamaan ja lukemaan oikein toisen ihmisen sisäisen tilan muutoksia pienen pienistä ulkoisista vihjeistä.

Miellejärjestelmät – Miten ihmiset rakentavat kokemuksensa. Miten ihmiset eroavat tavassaan käyttää miellejärjestelmiä. Miten hyödyntää miellejärjestelmiä itsensä kehittämisessä, omien kokemusten muuttamisessa ja vuorovaikutuksessa, esim. kun esität asioita toisille ihmisille.

Mielle-editoinnit – Mitä miellepiirteet ovat ja miten ne vaikuttavat kokemuksiin esim. jostakin asiasta tai ihmisestä. Miten kokemus muuttuu – usein välittömästi – miellepiirteitä muuttamalla. Miellepiirteet ovat kuin aivojen viivakoodeja, joita mielemme ”lukee” ja rakentaa kunkin koodin mukaisen kokemuksen. Kun ”koodi” muuttuu, muuttuu kokemuskin.

Tavoitteet – Miten ajatella sitä, mitä todella haluaa niin, että sen saavuttaminen tulee helpommaksi.

Metamalli – Kuinka oppia käyttämään kieltä niin, että ymmärtää nopeasti toisen ihmisen ajatusmaailman rakenteen ja sisällön ja voi tarvittaessa laventaa sitä.

Uskomukset ja uskomusten muuttaminen – Se millaisia uskomuksia ja käsityksiä meillä on itsestämme, toisista ja elämästä ohjaavat syvällä tasolla tekojamme ja valintojamme. Miten voi löytää ja muuttaa elämän aikana muodostuneita rajoittavia käsityksiä/uskomuksia ja lisätä hyviä, mahdollisuuksia luovia uskomuksia?

Loogiset tasot: Kun tutkitaan toimintaa monella eri tasolla, voidaan oivaltaa ongelma- tai kehittämiskohteita ja saavuttaa tasapaino eri tasojen välillä. NLP:n loogisiin tasoihin kuuluvat toimintaympäristö, käyttäytyminen, taidot ja osaaminen, arvot ja uskomukset, identiteetti ja henkinen taso.

Erottelutyylit – Miten ihmiset eroavat tavassaan vastaanottaa puhuttua tai kirjallista tietoa. Miten ihmiset motivoituvat erilailla. Miten erottelutyylejä voi hyödyntää esim. vuorovaikutuksessa.

Ankkurointi, ankkurien ketjutus – Miten kutsua tahdonalaisesti mikä tahansa tarvittava voimavara- tai resurssitila (myönteinen tila, jokin tietty erityistila johonkin tiettyyn tehtävään) itselle tai toiselle silloin, kun sitä tarvitaan. Miten ”ohjelmoida” aivonsa ja mielensä niin, että saa tarvittaessa käyttöönsä erilaisia resurssitiloja.

Swish – Miten saada hankalassakin tilanteessa käyttöönsä voimavaroja avaava mielikuva. Miten pitää yllä hyvää itsetuntoa.

Nopea fobianhoito – Miten vapautua traumoista, fobioista ja pitkään jatkuneiden traumaattisten kokemusten vaikutuksesta.

Lisäksi Practitioneriin kuuluu paljon muita ideoita ja menetelmiä, kuten uudelleenmäärittelyt, alitajunnan kanssa keskusteleminen, erilaiset näkökulma-interventiot (iso osa pulmakokemuksista ja vuorovaikutusongelmista syntyy siitä, että pitäytyy yhdessä ainoassa näkökulmassa), erilaisia kielimalleja vuorovaikutukseen, menneisyyden muuttaminen, metaforat, persoonallisuuden osien kanssa työskentely ja osien integroiminen eheyden saavuttamiseksi, aikakokemukset jne. (Suomen NLP- yhdistys.)