Oma hyvä tila ja rajat – NLP syventävät koulutuspäivät

La-su 14-15.1.2023 klo 9.00-16.30, Tampere

Luvassa ihanat ja kokemukselliset syventävät NLP koulutuspäivät, jotka sisältävät kaikkien NLP tekniikoiden sekä yleisesti hyvän olon kannalta oleellisen oman hyvän tilan, eli C.O.A.C.H.-tilan harjoittelua. Tämä pohjautuu NLP:n kehittäjien Robert Diltsin ja Stephen Gilliganin sekä NLP Master trainer Reetta Vanhasen kehittämiin harjoitteisiin, mitä olen suureksi kunniakseni saanut oikeuden opettaa sinunkin hyödynnettäväksi. Tuon tähän mukaan omaa osaamistani ja saatkin upean kaksipäiväisen kokemuksen ja yksinkertaisia sekä vaikuttavia teeman mukaisia harjoitteita työkalupakkiisi. Mukana mm. terapeuttinen kohtaamisen kokemusta syventävä ja syvältä hoitava harjoite. Pääset myös tutkimaan ja vahvistamaan omia rajojasi. Opit ja koet lisäksi vaikuttavan harjoitteen liittyen rajoihin.

Kannattelevien, lempeiden kokemusten lisäksi saat siis kokemuksellisesti oppien uusia, vaikuttavia harjoituksia sekä ideoita omiin ohjauksiisi tai ammatilliseen käyttöösi sovellettavaksi. Koulutuspäivät  auttavat sinua mm. pysähtymään, löytämään hyvän olon ja turvan tunteen itsestäsi ja ottamaan sen käyttöön, kohtaamaan sisäisen lapsesi ja tunnistamaan sen tarpeet. Syventävät koulutuspäivät sopivat kaikille NLP:n perustiedot omaaville, esim. NLP Practitioner koulutuksen käyneille.

Saat todistuksen NLP:n syventävistä koulutuspäivistä, kun sinulla vähintään NLP Practitioner tason koulutus.

Koulutuspäivän teemoja:

– oman hyvän tilan (C.O.A.C.H. tila) luominen, ankkurointi ja vahvistaminen

– läsnäolon ja pysähtymisen taito, maadoittuminen, vakautuminen

– aito kohtaaminen ja nähdyksi tuleminen

– kannatelluksi tuleminen ja turvan tunne

– sisäisen lapsen kohtaaminen

– omat rajat

Hinta:

313,71e +alv.24% (389,00e)

Huikea earlybid hinta 249e +alv 24% (308,76e) 30.11.2022 asti!

Varausmaksuna 149e+alv. heti ilmoittautuessa earlybirdaikana. Loppuerä erääntyy 2 viikkoa ennen koulutuspäiviä tai pyydettäessä aiemmin.

(Huom. mikäli olet käynyt minun vastaavan syventävän koulutuksen alk. v. 2022 voit osallistua mukaan kertaajana -50% hintaan. Tämä mahdollisuus max. kahdelle kertaajalle ja silloin todistusta ei uusita. Maksu yhdessä erässä ilmoittautuessa. Kysy lisää.)

Sitovat ilmoittautumiset.

Varaa paikkasi tästä

tai: info@tuijaorelma.fi tai 040 507 4995

Lempeisiin ja aitoihin kohtaamisiin

– Tuija